2012. december 19., szerda

LXV. - 2013 Spring/Summer I.


Bár Skóciában még csak most esett le az első hó ( ami napokon belül el is tűnik, sebaj), mégsem bírtam magammal és nekiestem a 2013-s tavasz/nyár - i kollekciók nézegetésének. Valamiért nyugalommal tölt el, ha már jó előre tisztában vagyok azzal, milyen trendeket érdemes követni a jövőben, hiszen ha belegondolunk ezzel a tudatossággal sok nyári darabra csaphatunk le fillérekért a téli időszakban. A polcokon még számtalan leárazott darab vár rá hogy megkaparinthassák, így biztosan előre gondolkodok, és beszerzek pár lengébb darabot a forró hónapokra.
 A tervezők kollekció számtalan meglepetést tartogattak, de elégedetten szűrtem le, hogy nem átalakítanom a teljes gardróbom tartalmát!




Anne Valerie Hash






















































A púderszínek ismét a kifutók főszereplői; a lágy tónusok geometrikus és virágos mintával keveredve tűnnek fel a tavaszi-nyári hónapokban. Ha a leárazásokon már szemeztél ezekkel a motívumokkal jól tetted, hiszen ez a trend a tavasz megjelenésével újra 'kivirágzik'. A minták mellett a pasztell színek, a fehér és a bézs különböző árnyalatai tűnnek fel ismét maxi ruhákba, overallokba rejtve. A téli hónapok oversize darabjait leváltva jelennek meg a feminin vonalak,  szabások, amiket romantikus színek tesznek még nőiesebbé.







Cacharel















Lágy anyagok, elmosódó tónusok. 
A tengerkék számos árnyalatát megtalálhatod a tavaszi/nyári kollekciókban, így ha nem pakoltad mélyre ezeket a darabokat helyesen tetted. V kivágás, leheletvékony anyagok játékos minták és anyagok fognak segíteni hogy túléld a forróságot, a kiegészítők terén pedig a tengerész stílus ismét megjelenik. A kék mellett a narancsos árnyalatok ismét visszatérnek merész, álomszerű lenyomatokkal keveredve! Akár a hétköznapokon fogsz küzdeni a meleggel, vagy pedig esti szórakozás alkalmával, minden alternatívánál megoldást fog nyújtani a vékony, szellős anyagokból készült mini és maxi ruhák.






Malene Birger












Nehezen barátkozol a téli komor, sötét színekkel a nyári neon bűvölete után? 
A meleg idővel ezek a darabok is gardróbunk tartalmát bővítik majd, így ha a leárazásokon beleszeretnél egy neon darabba, gondolkodj előre, és ne késlekedj lecsapni rájuk. Bár a karácsony és a nagy havak közeledtével a nyár nem érezhető közelinek, de sokat spórolhatsz ha már most előre gondolkodsz.
A color block ismét a nyár főszereplője lesz a púderszínek mellett; a napsárga, pink, izzó narancssárga fogja felváltani az eddigi sötét színeket. A kiegészítőkön középpontba kerülnek az izzó árnyalatok, nem lőhetsz mellé ha egy look-n belül több színt viselsz.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése