2012. december 3., hétfő

LXII. - black and white

... classy, and never boring.


Elviekben persze, mert napjainkban egyre nagyobb divat az egyszerűséget rögtön az unalmas jelzővel összekötni, tévesen. Annyira elterjedt lett, hogy mindenki arra helyezze a hangsúlyt hogy minél jobban kiemelkedjen, mixelje a stílusokat és a színeket, hogy az egyszerűség eltűnt a süllyesztőben.
Nem mondom, hogy rossz dolog ha mindenki kénye-kedve szerint kísérletezget a trendekkel ( Skóciában egyre inkább szembesülök vele, milyen bátran hordja mindenki a maga stílusát anélkül hogy kritikával illetnék a másikat ) , de néha jó lenne az kifinomult formák, színek mellett dönteni.
A fekete és fehér sokak fejében még mindig az ünnepi viselet alternatívája, pedig önmagában mindkét szín rengeteg ötletet hordoz magában. 
Egy színt, ruhát mindig a viselője határozza meg, teszi izgalmassá vagy éppen unalmassá, hibás dolog ítéletet mondani, rossznak vagy lejártnak tekinteni.




RUNWAY


Az inspirációt először mindig a kifutókról szoktam venni, ez már egy bevett folyamat. Ahogy nézem a backstage és a show fotókat, mindig az az érzetem támad hogy ez a legtisztább inspiráció forrás, amihez hozzájuthatunk. Senki nem alakította át, nem formálta, csak és kizárólag a tervező 'gyermeke'.
Egyszeri, és megismételhetetlen.




Giambattista Valli












Alexis Mabille












Alexander Wang











Inspiration 
/ street /






















































Style tips, 'must have's


Ha a fekete+fehér, fekete / fehér mellett döntesz, legjobb ha arany ékszerekkel próbálod feldobni a look-t...









... körmök és egyéb kiegészítők terén is próbálj más színekben gondolkodni. Ha egy-egy basic darabot sivárnak tartasz, dobd fel pár szegeccsel, méretes-mutatós ékszerrel, törd meg a színeket/harmóniát egy eltérő formával, szokatlan szabású ruhával.
Smink/körmök szempontjából a vörös az egyik legjobb választás, izgalmassá és egyedivé teszi a legegyszerűbb szettet is:








Smink, a vörös rúzstól eltekintve a kevesebb több!




That's all, have a good day!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése