2012. december 28., péntek

LXVII. - New Year!




Ami a szilveszterről először eszembe jut ( a következő napi gyilkos másnapon kívül ) hogy mindig az utolsó pillanatban rohantam ruha után, aminek meg is lett az eredménye, a végén sosem tetszett és életbe lépett a B terv. Ez az idén megváltozott, nemcsak a rohanás, és a Hol is töltöm a szilvesztert? - kérdés körüli aggodalmam elrepült, + a webshop okozta kényelem a ruha kérdés alól is felszabadított. 
A következő a pezsgő, a pukkanás, csillogás, jó hangulatban töltött buli  ( jó esetben, és nem hering buli ), így az idén is ezek szerint próbálok segíteni.

Ha szilveszter, akkor csillogás, tökéletesre belőtt haj, vörös ajkak, minden ami egy eszményi újévhez szükséges; íme az útmutató!




Clothes

Végre felvehetjük azokat a csillogó darabokat, amikben az év többi részében diszkógömbnek néztek volna! A  szilveszter=csillogás, nem is bírom elképzelni ezt az estét flitteres anyag nélkül, legyen az sort, felső vagy szoknya, édesmindegy. Lényeg, hogy minél jobban ragyogj és hogy minél ütősebb szettben tündökölj! Legalább ezen az estén minden gátlást ledobhatunk ruhák terén, és megszeghetjük a hétköznapi szabályokat!




















Hair



Haj tekintetében nálam most két alternatíva maradt talpon: hajfánk vagy hullámos haj.
Hajfánk mert kényelmes, gyors, és már bénázás nélkül el tudom készíteni röpke 5 perc alatt, vagyis tuti hogy nem leszel késésben bármilyen balul ütnek is ki a dolgok.
Hullámos haj ötletként az elmúlt évek tapasztalatai alapján alakult ki, vagyis hiába vasalom ki a hajam, ha a nagy tömegben valaki úgyis leönt, vagy meleg van, vagy egyszerűen összeugrik. Nem életképes az egyenes haj gondolata sajnos, így ez a két könnyedén megvalósítható kiút maradt!
Ha már unod a hajfánkot, tekerj köré egy mutatós hajgumit vagy kiegészítőt, a hullámos hajat pedig csinos fonattal bolondíthatod meg!














Make-up


Minimális sminket érdemes feltenni, vagy pedig fixálni spray-vel, ha a hőség-tömeg-kidőlt italok kombóra gondolok.. Ha mégis valami pluszra vágysz, soros műszempillát pofonegyszerű feltenni, és szinte bárhol beszerezheted buli előtt!







További segítség az oldal Facebook oldalán, mappára bontva!


Ragyogó estét Nektek!

Timi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése