2012. november 1., csütörtök

L. - Harc a hideg ellen! - Kabátok




A tél nem alkotja a kedvenc évszakjaim körét, és gondolom ezzel nem csak én vagyok egyedül. A mínuszok és a hóesés gyönyörű, eszményi látványt nyújtanak a szoba melegében, de mikor kint szembesülünk bele, hogy az orrunk hegye fagyásra van ítélve, már nem értékeljük annyira. Bár át lehetne aludni a telet, vagy teát kortyolgatva átvészelni...
Mintha a hideg nem lenne elég, az sem egyszerű feladat hogy olyan ruhákkal védekezzünk a fagyok ellen, amelyek egyszerre praktikusak, kényelmesek, de mégsem érezzük úgy magunkat mintha a számtalan réteg ruha megfullasztana!




Jackets/coats



Tollal bélelt(pufi) kabátok
Kényelmes, és ami a legfőbb előnye, hogy nem kell alá számtalan pulóvert és felsőt venni, egy vékonyabb felső is elég.
Hordhatjuk sportosan és nőiesen egyaránt!




Parka

Az idei tél nagy slágere! Akik a sportosabb vonalat képviselik, már biztosan beleszerettek ebbe a darabba!



Trench coat

A trench coat, azaz viharkabát újra és újra feltűnik, sosem megy ki igazán a divatból. A téliesebb verziója árban borsosabb, de garantáltan megéri: a gondosan bélelt kabátok segítenek átvészelni a mínuszokat, anélkül hogy 3-4 réteg ruhát kellene magunkon hordani!




Fur

A (mű)szőrme nálam régóta hatalmas szerelem, mert felváltják a vastag pulcsikat, és melegen tartanak egész nap. Könnyedén kombinálható, sportosan és high heels-el is megállja a helyét!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése