2012. november 16., péntek

LVI. - Kritikák!

Úgy érzem nem egy ember szembesült azzal a folyamattal, mikor valamit hatalmas szenvedéllyel csinál, és az legyen most akár munka, akár egy hobbi amit mindennél fontosabbnak tart, vagy maga az élet, vannak emberek akik nem hagyják negatív szóáradat nélkül. Persze kritikák mindig is lesznek, legyen az negatív vagy pozitív, ezt sajnos nem lehet kivédeni, mi is kaptunk a blog elindulása óta hideget és meleget egyaránt. Hivatalos felület vagyunk, vagyis jön a támadás, hogy de hát ez együtt jár a blogolással...igen, persze együtt jár, de attól a negatív visszajelzés akkor is úgy hat mint a medúza csípés (imádtam ezt a részt a Bridget Jones-ban :D ). Egyik blogger sem több ezres like áradattal, és tízezres olvasottsággal kezdte, bár ilyen könnyű lenne, bár tény hogy másoknál a hátszél sokat számít, de vonatkoztassunk el ettől.
Minden írónak meg kell járnia az utat, ami sok csapdát és nehézséget rejt, az anonim beszólogatok pedig a siker mértékével párhuzamosan nőnek! Mindegy, hogy ki mennyi segítséget kap, a támadás akkor is támadás, és nem lehet mindig mosolyogva, kizárással fogadni!



Hosszú út áll még előttünk, a blog előtt, de innen üzenem ezek nem fognak minket visszatartani. Lehet mással példálózni, hasonlítgatni, hibát találni, és tessék csak nyugodtan, jöhetnek a vélemények! Figyelembe vesszük, változtatunk, ha úgy érezzük jogos a bírálat, ha mindez olyan stílusban és minőségben jelenik meg, ami nem sértő vagy egyszerűen támadásnak irányul.




Ha ezt átvetítjük a mindennapjainkra, igen, bár úgy lenne, hogy minden áskálódást és rosszakarót simán leráznánk magunkról, de nem mindig történik így. Vannak napok, amikor könnyen ki lehet zárni és egy l*szarom tablettával elintézni, de mikor az ember lánya már amúgy is a karma hatása alá került, pár csípős megjegyzés hallatán nem éppen repes az örömtől. Mit lehet tenni?
Semmit.

Menni tovább és csinálni mindent ugyanolyan tempóban, lelkesedéssel mint előtte, mert semmi sem dühíti jobban a rosszakarókat annál, mint amikor sikereket érünk el a bántások ellenére! 


4 megjegyzés:

  1. Ne foglalkozzatok a rosszindulatú emberekkel általában a saját kisebbségeiket vetítik ki másra:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszünk! Ti Olvasók, sokkal fontosabbak vagytok ennél, hogy ilyen apróságokon leragadjunk! :))

      Törlés
  2. Nekem mindig jobbá teszitek a napom és rengeteg hasznos tanácsot is adtok! Szóval Keep Calm and Carry On:))

    VálaszTörlés