2013. február 16., szombat

LXXVI. - Most akkor büdös a parfüm, vagy nem?!




Nagyon friss, sőt, mai tapasztalat a következő. Barátom testvérének néztünk parfümöt, de célirányosan, mivel tudtuk, hogy mire vágyik igazán. Hát, ugye mi lenne más nyitva szombat délután egy kisvárosban, mint a Müller.
Be is mentünk, persze mint nő, először magamra fújtam vagy három féle drága parfümöt - mert anélkül onnan nem lehet eljönni:D -, majd csak azután kérdeztük meg, hol találjuk Sarah Jessica Parker NYC nevű illatát.
Én lelkesen magamra fújtam negyedik illatnak, hogy biztos ami biztos legyen rajtam az is… Majd ezután megszagoltuk. Nem akartuk elhinni, hogy valaki ilyen parfümöt akar magár fújni. Kipróbáltuk lapkán is, de semmi.  Gondoltuk, oké, ha ez kell, akkor ez…
Lám viszont, itthon az újat kipróbálva jöttünk rá, hogy az a szegény mindennek lehordott NYC illat nem is borzalmas, csak a teszter volt romlott.
A tanulság tehát: nem mindig szabad hinni az ezeréves tesztereknek, amik a polcon sínylődnek.
FONTOS!
Ha van nagyon kedves parfümötök, és lassanként fogy, hagyjátok a dobozában, mert így az UV-sugárzás nem éri közvetlenül, és nem romlik meg hamarabb, minthogy elfogyjon. (És ez a szintetikus parfümökre is igaz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése