2012. október 23., kedd

IV. - 2012 ősz/tél 2/1

Bár még csak augusztus, az üzletekben a könnyed nyári ruhákat fokozatosan felváltják a őszi és téli darabok, és lassan nekem is rá kell szánnom magam hogy a nyári darabok nagy részét a átválogassam
ami általában csak gondolati síkon sikerül
. Mindig is nyárpárti voltam, ezért nagyon nehezemre esett elbúcsúzni a hőségtől és a kényelmes papucsoktól, sortoktól, és beszerezni az őszi darabokat. Szerencsénkre azonban nem a teljes nyári ruhakészletünktől kell megválnunk az ősz kezdetével, egy kis kreativitással ügyesen kombinálhatjuk kedvenc virágos darabjainkat az ősz új hírnökeivel, de először tekintsünk át egy rövid listát, mi várható az elkövetkező fél évre.
2/1
LEATHER
A fekete bőrkabát mindig is alapdarabnak számított nálam, és a 4 éve vásárolt, akkor még kidobott pénznek gondolt még mindig nagy-nagy kedvencem, hiszem akármikor feldobhat egy egyszerű póló-farmer szettet, de miniruhával is nagy kedvencem. A kifutókon nagy teret hódítanak a színes darabok, előszeretettel használják a tervezők, ezért biztosan be fogok szerezni egy mutatós darabot.
Cedric Charlier


Cedric Charlier
C-National
Hakaan
Isabel Marant

Try it! 
FLOWER PRINT
Rengeteg virágos darabbal rendelkezek, amiktől szerencsére nem kell megválnom a hideg közeledtével csupán más darabokkal kombinálni. A virágminta a kifutókon sem tűnik el, csupán átalakul: sötétebb, tompább minták jelennek meg, de a mintha marad.

Corrado de Biase

Isabel Marant

Junya Watanabe

Kenzo

Leonard

Stella Mccartney

Talbot Runhof

Vanessa Bruno
TRY IT!
OVERSIZE
Meg se próbálom palástolni az örömöm,  az oversize-t nagyon kényelmes és praktikus darabnak tartom amit számtalan formában lehet viselni hangulattól függően,megéri egy különleges darab beszerzése.  Ennél a darabnál viszont nagyon vékony a határvonal a stílusos és az ízléstelen között, ezért érdemes odafigyelni milyen kiegészítőkkel párosítjuk!

Gareth Pugh

Julien David

Limi Feu

Margiela

Veronique Leroy
TRY IT!
OPTICAL
Ez az az irány, amivel elég nehezen tudok megbarátkozni, az egész túl harsány nekem, de pár darabot találtam amit hajlandó lennék viselni. Valamiért a nadrágos verzió sokkal kézenfekvőbb és barátságosabb számomra,  bár testalkattól függően nem mindenik előnyös, hiszen az élénk mintha sokszor a nem éppen előnyös testrészünkre tereli a figyelmet, ezért gondosan válasszuk meg melyik verziója a legjobb választás.

Cacharel

Cacharel
Cacharel
Cacharel
Cacharel
Cacharel

Christian Dior

Dries van Noten

Giambattista Valli

Gaimbattista Valli

JC Castelbajac

Gaultier

Manich Arora

Masish Arora
PEPLUM
A nyár lassan eltűnik, a peplum pedig marad aminek őszintén örülök, hiszen egy szintén könnyedén variálható és kényelmes darab, ami a gardrób alapdarabja lehet.

Lanvin
Lanvin
Lanvin

Lanvin
TRY IT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése