2012. október 24., szerda

XXXXVII. - Daily mood!



A kezdeti öröm, hogy Skócia után élvezhettem egy kicsit a nyarat, lassan véget ér, és az őszt átlépve (októberben hó??) hamarosan a téllel találkozunk. Ezt nem úgy írom, mintha az ellensége lennék a hidegnek, de tény, hogy nem a kedvencem. Nyáron minden sokkal könnyebb, már ha az öltözködésből indulunk ki, minden pörgősebb, az emberek is vidámabbak.




Ahogy az első levelek lehullanak, az embereken fásultság lesz úrrá, mindenki álmos szemmel morcosan sétál az utcán, ami nem is csoda; nincs is annál rosszabb mint kibújni a takaró alól mikor kint zuhog az eső/hó. A hangulatom mindig időjárásfüggő volt, ezért sokszor telepedett rám ólmos fáradtság és rosszkedv az állandó szürkeségtől. Sokszor a tanulás a vizsgákra is nehezen ment, mert szinte napokat aludtam át, anélkül hogy lényeges dolgot csináltam volna!


Ilyenkor próbálom magam ráhangolni olyan dolgokkal az új időszakra, amiket szeretek: tea, gyertyák, meleg takaró és forró csoki bűvöletében már nem is olyan borzalmas hogy kint röpködnek a mínuszok!




Kellemes 'őszölést' Mindenkinek!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése