2012. október 24., szerda

XXXXII. - The place where I (want to) live!


Minden, amit szeretünk, jó érzéssel tölt el minket, teljesen apró dolgok amiket jelentéktelennek hiszünk, megváltoztathatja a hangulatunkat, befolyással van a viselkedésünkre. Sosem értettem azokat az embereket, akik a hatalmas terekhez, lakberendezővel tökéletesre berendezett hatalmas házakban élték le napjaikat. Könyvek, amik csak díszként hevernek a könyvespolcon, néhány festmény olyan szerzőtől, amit még csak nem is ismer, csupa olyan dolog ami nincs összhangban azzal aki a házban él!
Vagy ott a másik véglet, mikor csak a praktikumra figyelünk, és a személyes terünk olyan mint egy kórterem. Mindkét véglet borzongással tölt el, szerintem egy térnek, amit mi uralunk, minden szegletnek, szobának azt kell sugallnia, amilyenek mi vagyunk! A színek, amiket szeretünk, minták, illatok, annyi mindennel kellemesebbé varázsolhatjuk a lakásunkat anélkül hogy tízezreket fordítanánk rá, mégis kevesen élnek a lehetőségekkel!
~A könyvek fontos szerepet töltenek be az életembe. Még mindig nagyon idegen számomra az elektronikus könyvek tárháza, a könyvformát semmilyen tablet nem válthatja fel Nálam!~
~A nagy méreteknél csak a konyhával kapcsolatban tudnék kompromisszumot kötni, imádok főzni és sokszor szükség van ekkora térre!
~Kicsi koromtól kezdve egy hatalmas baldahinos ágy az álmom, rengeteg pihe-puha párnával és takaróval ( egy hatalmas gardróbon kívül ).~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése