2012. október 25., csütörtök

XXXXVIII. - Trick or treat!



A Halloween, (vagyis a boszorkányok, szellemek és kísértetek ünnepe) bár kis hazánkban nem örvend akkora népszerűségnek mint más országokban, és én sem hódolok neki évről évre, Nektek azért szeretnék pár ötletet adni! Nem nehéz feladat apró, kreatív dolgokkal feldobni egy bulit, vagy összejövetelt, a jelmezekről nem is beszélve.
Biztos vagyok benne, ha egyszer beöltöznék, Tim Burton témában halott menyasszonynak öltöznék (talán meggondolom magam), kicsit felváltva a nővérke és véres Barbie lázat!


Ha bulit rendezel, gondoskodnod kell a nasiról...




Muffinokat könnyedén össze lehet dobni pillanatok alatt, a végén pedig csak annyi a dolgod, hogy ételfestékkel narancs cukormázat készítesz, és gazdagon megkened a sütik tetejét. Én biztos csöpögtetnék rá vörös krémet is, mintha vér lenne, de önmagában a narancsos-csillámos massza is szuper.




Ha van elég időd, akár karácsonyi mézeskalácsból is összeállíthatsz egy rémisztő kis házikót, amit gumicukorral és színes tortadarával érdemes kiegészíteni!





Ha mégis az egyszerűbb sütik mellett maradsz időhiány vagy más ok miatt, vicces táblákkal, rajzokkal gyorsan adhatsz nekik egy kis pluszt!


















Dekoráció


A világító,rémisztő tököket gondolom már senkinek nem kell ajánlanom: egyszerű, gyors, és nagyon látványos!




Ha nincs kedved tököket farigcsálni, sima befőttesüvegekkel, filctollal és pár gyertyával látványos díszítés varázsolhatsz a lakásba!




Ha csontokat szeretnél varázsolni otthoni alapanyagokból, só-liszt gyurmából könnyedén készíthetsz, miután megszilárdult temperával festékkel tökéletesítheted!



... és az italokról se feledkezz meg!
A nagyobb bevásárlóközpontokban biztosan találsz gumicukor szemeket, amivel megbolondíthatsz egy hatalmas tál vérvörös bólét!



Ha pedig minden készen áll a bulizásra, már csak Magadról kell gondoskodnod!







Jó szórakozást! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése