2012. október 24., szerda

XXI. - Beauty adventure fall/winter – MAKE UP


Már hivatalosan is búcsút intettünk a nyárnak, így ideje feltérképezni milyen szépségtrendek várnak ránk az új évszakok megjelenésével! Bár a harsány színek kiszorulnak,  nem kell téli álmot aludva  nélkülözni  a színeket, hiszen csak eltompulnak, sötétebbé válnak, de nem tűnnek el teljesen. Más részről kárpótolnak minket az új szezon újdonságai, szépségtermékei.
Az ősz kezdetével mindig bajban vagyok, ilyenkor minden nagyobb márka új termékeket dob piacra, arról nem is beszélve hogy a hideg beköszöntével teljesen megváltozik az igényünk a szépségtermékek irányában, a bőrünk/arcunk/hajunk teljesen más ápolást kíván mint 30 fokban.
MAKE UP
Kezdjük az alapoknál, ami szerintem mindenki számára hasznos lesz, a 2012 ősz/tél középpontjában a szemek állnak…
1.
…amelyeket vibráló, feltűnő színekkel próbáld feldobni, hogy minden tekintetet odavonzzon! A hétköznapokra válassz inkább bézs és barna árnyalatokat, ha pedig az éjszakába indulsz válaszd a harsány, feltűnő színeket!
Termékek, amelyek a segítségedre lesznek:
Termékek
2.
NATURAL LOOK
A természetes hatás még mindig középpontban áll, és az őszi/téli hónapokban is marad. A kevesebb néha több, használj kevés, DE minőségi terméket, bőrtípusodnak megfelelő alapozót, amely a legfontosabb lépcsőfoka ennek a trendnek!
A BB krém fontos alappillére  de nem törvényszerű hogy ezt használd, ezért aki még nem barátkozott meg ezzel az alapozótípussal, könnyen megtalálhatja a számára megfelelőt!
Hidratál
Tökéletes fedés
Zsíros bőr
Érzékeny bőr
Az alapozó mellett elég a szemöldököt és a szempillákat hangsúlyozni!
3.
EYELINER
A szemhéjtus még mindig fénykorát éri, aminek nagyon örülök hiszen eddig is elmaradhatatlan kelléke volt mindennapjaimnak, és ez a téli hónapokban sem változik. Érdemes minőségi termékeket vásárolni, mert a rosszabb minőségűek irritációt okozhatnak, begyulladhat a szemed, ezért jobb rászánni azt  a kevés pluszt.
Aki bizonytalan a tus kezelésével, fokozatosan vigye fel, apró csíkokat húzva! Idővel könnyebb lesz! :)
Termékek
4.
DARK ROMANCE
A rúzsok palettáján a sötét színek uralkodnak: vörös, lila, bordó…ez az a trend amelyet én inkább kihagyok és nem kísérletezek vele, még mindig a nude és természetes rúzsokat támogatom, de aki a sötét eleganciát kedveli imádni fogja a trendet, hiszen nem csak az ajkakon, de a szemen is a mély tónusok uralkodnak.
Termékek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése