2012. október 24., szerda

XXXII. - Blogger körkép I.


Pár évvel ezelőtt a nők többsége még a divatmagazinokat bújta, ha ötleteket akart meríteni a ruhatára felfrissítéséhez, vagy csak elmerülni a szebbnél szebb képek világában. Ma már egy tudatosan öltözködő lány/nő számos lehetőséget találhat az internet jóvoltából, hogy naprakész információkkal gazdagodhasson az aktuális trendekről, legyen szó vásárlásról, divattervezőkről vagy street fashion képek böngészéséről.Összeszedtem Nektek néhány blogot, amelyek talán hasznotokra válhatnak egy-egy daily look összeállításához!

THE SARTORIALIST
Az utóbbi időkben egyre inkább szaporodtak azok a blogok, amelyek street fashionnal foglalkoznak. Közöttük az egyik nagy öregnek számít a The Sartorialist. Szerzője Scott Schuman évekig a divatszakmában dolgozott, és milyen jól tette, hogy blogolásra adta a fejét!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
ATLANTIC-PACIFIC
Amikor először rábukkantam Blair Eadie blogjára, teljesen meg voltam döbbenve, persze jó értelemben, a merész összeállításain. Egy lány, aki bátran kombinálja a pöttyöst a csíkossal, és a teljesen különböző textúrákat, mégsem lépve át az ízlésesség határát. Rajong a színes, nyomott mintás és nőies darabokért.
Kép
Kép
Kép
Kép
HANNELI MUSTAPARTA
Hanneli norvég fotós, divat blogger, stylist, aki korábban modellként is dolgozott. Jelenleg New Yorkban él és építi karrierjét. Hol ő készíti blogja street style fotóit, hol ő maga áll a “kamera” elé.
Kép
Kép
Kép
Kép
Folytatás hamarosan! ;) Z.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése