2012. október 24., szerda

XXXV. - Rosy dreams!


Az öltözködésem sokszor a hangulatomtól függ, van, hogy imádok nagyon kifinomult és nőies darabokba burkolózni, máskor pedig egy basic póló-farmer-tornacipő bizonyul a legjobb választásnak! A túldíszített daraboknál mindig többre tartottam az ízléses és igényes társaikat, amelyeket nem lehet beszerezni könnyedén a high street üzletekben. A vintage ruhákért és kiegészítőkért a turkálóig kell menni, és ott is időt szánni rá hogy kincset hozzunk haza, ne pedig egy megviselt, foltos/kiszakadt rongyot!
Ennek a stílusnak a titka az egyszerűségben rejlik: a kevesebb több! A minőség és a letisztult formák kerülnek középpontba, nincs felesleges díszítés, az összhatás mégis tökéletes! A neon és a barokkos/optikai minták kereszttüzében úgy érzem szükség van egy másik oldalra, ahol a pasztell színek és a nőiesség uralkodik. Csipke, puha szőrmék, lágy minták..
KÉPVISELŐI:
1.
Black Swan – Natalie Portman
2.
Marie Antoinette – Kirsten Dunst
RUNWAY DOLLS
A stílus párhuzamaként a Chloé nevezetű márka a legkiemelkedőbb. Nem újkeletű divatházról van szó, 1952 alapították Párizsban, és ez a márka indított el elsőként haute couture vonalat! A ruhákra igazán két szó illik: kifinomult és művészi. Lágy vonalak, púder színek, csupa nőiesség mesés ruhákba rejtve!
Hogyan viseld?
Ahogy már hangsúlyoztam, a kevesebb több. Nincs szükség mutatós ékszerek, felejtsd el a neont és a sűrű mintákkal borított ruhákat, és gondolkodj egyszerűen! Figyelj oda minden részletre, hogy az egész finomságot árasszon!
-DE! Ne kövesd el a hibát, hogy túlzásokba esel, ne borítson tetőtől talpig, pasztell és fehér színáradat, csempéssz bele egy sötétebb színt vagy más stílusú cipőt, hogy picit megtörtje a túlzott összhangot!
HAIR
-kontyok, fonatok
MAKE-UP
-minimális smink, rózsás arcok
CLOTHES
H&M Skirt, 1290 HUF
H&M 1290 HUF
H&M 4990HUF
H&M 8990HUF
H&M 8990HUF
H&M 8990HUF
INSPIRATION!
Csodaszép napot Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése