2012. október 24., szerda

XVII. - Oversize


HELLO AUTUMN!
Itt az ősz, tudom, ez nem mindenki számára örömhír és sokan visszavágynának a 30-40 fokba ahol nem kell rétegesen öltözködni és elég felkapni egy lenge pólót és egy maxiszoknyát, de minden évszaknak megvan a maga szépsége, és még az ősz is mérföldekkel kibírhatóbb mint a tél a mínuszokkal és méteres hóval! Mióta Skóciában élek már a 20 fokot is megbecsülöm, mert ha itt elkezd esni, hetekig nem áll el.
Az ősz nekem egyet jelent az oversize pulcsikkal és kényelmes Ugg csizmákkal, mindig hozzájuk fordulok ha kényelmes, egész napra ideális viseletre van szükségem, amit könnyedén fel tudok dobni! A mai postban ezt a ruhadarab lesz a középpontban, és aki eddig nem szerette garantálom hogy talál magának alternatívát :)
OVERSIZE
Az oversize daraboknál nem törvényszerű, hogy sportosan viseld, magassarkúval vagy wedge sneakerel is megállja a helyét a mindennapokban! A hatalmas darabok  legnagyobb képviselői az Olsen ikrek, akik nem mindig megfelelően hordják ezt a trendet, és ezzel éppen az ellenkező hatást érnek el. Ha oversize darabot viselsz, próbáld kompenzálni skinny jeans-el, magassarkúval, de aclutch is sokat tud dobni rajta, a lényeg, hogy ne hordj kettőnél több oversize darabot magadon!
TRY IT!
DON’T TRY!
Hugs and Kisses

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése