2012. október 24., szerda

XXXVII. - Girls’ Corner Interview – Téli/őszi szépségápolás!


Az ősz/tél kritikus időszak a szépségápolás szempontjából, bőrünknek fokozott védelemre van szüksége a fagyok közeledtével! Nem egyszerű kiválasztani melyek azok a termékek, amelyek biztonságot nyújtanak a mínuszok ellen, ezért úgy gondoltam, egy szakértőt hívok segítségül!
A mai bejegyzés vendége a Girls’ Corner blogerre, aki tippjeit, tanácsait osztja meg Veletek!
1. Milyen alaptermékeket ajánlasz az őszi/téli időszakra?
Mi más is lehetne ez, mint egy univerzális hidratálókrém.:) A Nivea Softot is nagyon sokan szeretik, de én a sima, sötétkék tégelyesre tenném a voksom, életmentő tud lenni, én ősztől mindig hordok magammal egy mini kiszerelést a táskámban.
2. Mi az, amire külön kell figyelnünk a hideg beköszöntével?
A radírozásra! A legjobb hidratáló is úgy a leghatékonyabb, ha előtte eltávolítjuk az elhalt hámsejteket.
Testradírt könnyen készíthetünk otthon, de sok kettő az egyben tusfürdőt találunk a drogériák polcain is.  Arcra nagyon jó szívvel ajánlom a Baviphat mangós thermo peelig géljét, ezen kívül még egy ajakradírra hívnám fel a figyelmet, sokan nem is gondolnák, milyen fontos! Ezt nyugodtan elkészíthetitek mézből és cukorból, de ha ötletesek vagytok, akár fel is dobhatjátok kicsit, erről készülőben van nálam egy bejegyzés.:)
Viszont ha nincs kedvetek pepecselni ezzel, a Lush kínálatában is találtok ilyesmit, vagy ha titeket is elkapott a koreai láz, a Baviphat is forgalmaz nagyon cuki ajakradírt.:)

3. Van olyan termék amit saját pozitív tapasztalataid alapján ajánlasz?
A fent felsoroltakat is a pozitív tapasztalataim miatt ajánlottam, hogy mégis említsek itt valamit… nos, a Balea új, Cukorfalat testápoló krémét mondanám, talán ez volt a legnagyobb pozitív meglepetésem az utóbbi időben. Finom az illata, kellemes az állaga és jól hidratál, ráadásul még az ára is kedvező.
4. Milyen különleges ápolásra van még szükségünk?
Én az év nagy részében szégyenszemre elhanyagolom a kézápolást, a hideg időben viszont ez elmaradhatatlan, ilyenkor szívesen használok finom illatú kézkrémeket. AzEssence téli limitált darabjait nagyon szeretem, az ideieket ínycsiklandozó forró italok ihlették, úgy mint a karamellás forró csoki, az almás-fahéjas puncs és a gyömbéres chai latte. Én biztosan beszerzem őket.:)

5. Milyen mindennapokra használatos kozmetikumokat ajánlasz?
Tudom, hogy sokan ódzkodnak tőle, de szerintem kifejezetten jó, ha van a hétköznapokon is egy könnyed bőrápoló védőréteg az arcunkon, főleg, ha még fényvédőt is tartalmaz, ne felejtsük el, hogy a káros sugarak ellen a hideg időben is védekezni kell!  A BB krémek tökéletesek erre, én a Missha Signature-t használom, fed, van benne fényvédő, ugyanakkor alig érezni. Normál, enyhén száraz bőrűek számára ideális lehet, de széles skáláról választhattok BB-t az egyedi igényeiteknek, arcbőrötöknek megfelelően.

6. Mire érdemes még külön figyelni egy-egy termék megvételekor?
Nem csak most, mindig figyeljünk arra, hogy a bőrtípusunknak megfelelő arctisztítót, testápolót használjunk, ha csak normál a bőrünk, nem biztos, hogy szükségünk van a legtöményebbre, viszont ha hiperszáraz, válasszuk bátran az arra valót!

Remélem segítettek Nektek a kérdések, ha bármire kíváncsiak vagytok még, írjatok e-mail címünkre : lacendleather@freemail.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése