2012. október 24., szerda

XL. - Gossip Girl – Serena vs Blair


Szerintem kevés olyan fiatal nő van, aki még ha nem is lett közvetlen szerelmese  a sorozatnak, ne hallott volna róla az interneten/újságokban! Olyan horderejű  sorozatról beszélünk, amit egy lapon említhetünk a Szex és New York c.  ’elődjével’, amire sokan alapműként tekintenek. Nem csak azért imádom,  New York-i Upper East Side-on  annyi intrika és fordulat van, hogy az ember képtelen anélkül abbahagyni a nézését amíg a végére nem ér az összes kiadott résznek. Legfőképp azért, mert számtalan módon inspirál a divattól kezdődően az élet apró megoldásra váró feladatainál egyaránt
 de most koncentráljunk a stílus részére.
Serena van der Woodsen
Serena egyszerre kápráztatott el laza, vagány szereléseivel, sokszor pedig bebizonyította megjelenésével és stílusával, nem csak Blair az egyetlen Queen B*tch a városban! Több stílust ötvöz a sorozatban, mikor azt gondolnád nem okozhat már meglepetést, bebizonyítja egy look-on belül hogy amit te hordhatatlannak gondoltál, ő könnyedén viselhetővé teszi!
Bár a sportos, laza kinézetet könnyedén stílusossá varázsolta, hozzám mégis közelebb áll a nőiesebb oldala!
Ha Serena stílusát szeretnéd követni, ezekre figyelj:
- smink/haj terén nem esik túlzásokba, mindenben a minimális vonalat követi, egyszerű feltűzések, fonatok jellemzik
- ajkak hangsúlyozása
- feltűnő ékszerek + laza-nőies vonal, kombinálj egy feminin darabot lazább kardigánnal, kendővel, táskával
Blair Waldorf
aka Queen B*tch.
Nem csak viselkedésében, de stílus terén is a határozott vonalat képviseli, ami mintha hozzánőtt volna, egybeforrt személyiségével. Sosem lőtt mellé, nem éreztem egyszer sem hogy túl sok lett volna !  Nőies, különleges ruhák garantálták a sorozatban, hogy végig képviselje az ikonikus stílus, amivel csak és kizárólag egy Waldorf rendelkezhet! Az iskoláslány kinézetet és a klasszikus hajráfot is megszerettette velünk, nem beszélve a romantikus loknikról és bájos sminkjeiről. Egyszerre romantikus és kihívó, mégsem lépi át az ízléstelenség határvonalát, mindent mértékkel és tudatosan hord, tökéletes összhangban!
Ha Blair stílusát szeretnéd követni:
- romantikus smink, lágy, púder színek
- haj; lány hullámok, loknik
- harisnya(csipke) nőies darabok; szoknyák, csipke/szatén ruhák
-magassarkú alap darab, a sportcipőt felejtsd el!
//

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése